Skip to content

Unai Emery semneaza un nou contract cu Aston Villa

UNAI EMERY SEMNEAZĂ UN NOU CONTRACT PE CINCI ANI LA ASTON VILLA DUPĂ CE A OBȚINUT UN LOC ÎN CHAMPIONS LEAGUE!

Aston Villa a anunțat că Unai Emery a semnat un nou contract pe cinci ani, care îl leagă de club până în 2029. Antrenorul principal a condus Villa pe locul patru în clasamentul Premier League în sezonul 2023-24, ceea ce înseamnă că clubul s-a calificat în Champions League. Villa a ajuns, de asemenea, în semifinalele Conference League, înainte de a ieși în fața echipei grecești Olympiacos.

Noua sa înțelegere vine după o campanie de succes în care clubul din Premier League a terminat pe locul patru în clasament și s-a calificat pentru prima dată în istoria sa în UEFA Champions League – deși a câștigat ceea ce pe atunci se numea Cupa Campionilor Europeni în 1982.
„Sunt foarte fericit să fac acest pas și să îmi asum responsabilitatea de a conduce acest club. De când am venit la Villa împreună cu Wes [Edens] și Nassef [Sawiris] am găsit întotdeauna cel mai bun mediu și cea mai bună structură pentru a dezvolta un proiect cu cea mai mare ambiție. Toată structura de fotbal cu Monchi și Damian [Vidagany] și proprietarii, împărtășim aceeași viziune și aceleași obiective. Există o mare chimie la Aston Villa. Iar elementul de susținere a fanilor face și el diferența pentru a ne simți ca acasă. Suntem foarte entuziasmați să continuăm această călătorie fără limite pentru visele noastre.” a declarat Emery pentru site-ul oficial al lui Villa.

Președintele Nassef Sawiris a declarat: „Construim ceva special aici, la Aston Villa, cu Unai în centrul său. Suntem încântați că a semnat un nou contract cu clubul până în 2029. Pe măsură ce ne îndreptăm spre anul istoric, anul aniversării a 150 de ani, avem multe de așteptat cu Unai la cârmă”.
Fostul antrenor de la Sevilla, Arsenal și Paris Saint-Germain a dus Villa de pe locul 17 pe locul șapte în clasamentul Premier League în primul său sezon la conducere.
Poziția lor în campionat în sezonul 2022-23 a asigurat calificarea în UEFA Conference League.
Villa a ajuns în semifinale în prima sa campanie europeană din ultimii 13 ani, dar aceasta s-a încheiat în faza semifinalelor după ce a fost eliminată în două manșe în fața lui Olympiacos.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro