Skip to content

United o invinge pe City in finala FA Cup!

Manchester United a câștigat pentru a 13-a oară FA Cup, 2-1 in fața rivalei din oraș, Manchester City. Golurile au fost marcate de Garnacho(30′), Mainoo(39′), respectiv Doku(87′)

Fernandes a vorbit despre faptul că dorința și pasiunea sunt masive în jocul de astăzi. Și asta este ceea ce el și coechipierii săi au demonstrat din plin. O performanță strălucită din punct de vedere tehnic, dar dorința pe care au arătat-o este exact ceea ce lipsește de atâta timp. City nu au fost la cel mai bun moment al lor, dar ce moment pentru vecinii lor de oraș să scoată din pălărie cea mai bună performanță a sezonului!

United obține locul în Europa League. Prin câștigarea Cupei Angliei, United a primit bilet de trecere în sezonul următor al Europa League. Drept urmare, Chelsea va figura acum în Conference League, iar Newcastle va lipsi din cupele europene în sezonul viitor.

Fernandes: Aceasta a fost ultima noastră șansă de a lua un rezultat pozitiv din acest sezon

Căpitanul lui United a vorbit despre ceea ce și-a dorit să vadă de la coechipierii săi înainte de meci și a putut sărbători realizările acestora după meci.

„Este un sezon lung, a fost dificil și aceasta a fost ultima noastră șansă de a obține ceva pozitiv”, a declarat el pentru BBC. „Am fost aici anul trecut și nu am fost suficient de buni pentru a urca pe scări și a ridica trofeul. Trebuia să vedem cum (Manchester City) merge și face asta. În acest sezon, este invers. Am jucat cu o echipă mare, au calități mari, jucători mari, un manager mare. A trebuit să suferim, a trebuit să ne sacrificăm, dar a trebuit, de asemenea, să punem ceva calitate în joc și am făcut lucruri mari”.

Garnacho: „Nimeni nu a crezut în noi”
Garnacho a vorbit cu BBC pe teren după câștigarea Cupei Angliei: „Nimeni nu credea în noi, dar suntem o echipă, suntem împreună…. luptăm ca și cum acesta ar fi fost ultimul meci din viața noastră”.

Mainoo: „Este un sentiment incredibil”
Kobbie Mainoo a primit premiul de Jucătorul Meciului în prima sa finală de Cupa Angliei și a vorbit la finalul meciului.

„Înseamnă absolut totul”, a declarat el pentru BBC. „A fost un sezon greu, cu suișuri și coborâșuri. În ultima vreme, singurul lucru pe care l-am avut pentru a privi înainte este această finală și a fost atât de important să o alergăm înapoi de anul trecut. Anul trecut, eram în tribune și mă uitam și nu am putut fi implicat, dar acesta este un sentiment incredibil”.

City încheie sezonul cu un singur trofeu
City a avut o repriză secundă foarte bună după dezamăgirea din prima repriză, dar nu a marcat atunci când a avut cea mai amenințătoare perioadă – golul lui Doku a venit prea târziu. Acest lucru va înțepa pentru jucători.

A fost prea puțin, prea târziu pentru City. Confuzia din prima repriză i-a permis lui United să deschidă scorul și să ia mult avânt. City a încercat să îndrepte lucrurile repede și a sfârșit prin a lăsa spații uriașe pentru ca United să vină în față și să înscrie al doilea gol. Acesta este exact lucrul pe care Pep Guardiola vrea să îl evite în meciurile împotriva lui United, și a venit în ciuda faptului că a ales o echipă care, în teorie, era cel mai puțin probabil să lase acest lucru să se întâmple.

City a fost mult mai bună în a doua repriză și ar fi putut obține mai mult dacă Julian Alvarez ar fi marcat dintr-o ocazie uriașă într-un moment decisiv. Nu vor fi prea multe discutii aici, având în vedere ceea ce City a realizat în acest sezon și modul în care a făcut-o, deși Kevin De Bruyne nu a putut aduna o pasă de gol pentru a masca o performanță neregulată, ceea ce a făcut destul de regulat în ultimele luni. Poate că acest sentiment este locul de unde City își ia motivația pentru sezonul viitor.

Vezi aici rezumatul video! 

 

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro