Skip to content

Valeriu Iftime a gasit antrenor pentru FC Botosani!

Valeriu Iftime a anunțat că Bogdan Andone este noul antrenor de la FC Botoșani. Omul de afaceri moldav a mai spus că a primit numai referințe bune despre tehnicianul în vârstă de 48 de ani, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a ales să-l aducă la „cârma” echipei sale. Bogdan Andone a semnat un contract pana in vara, avand ca obiectiv salvarea de la retrogradare, un obiectiv care pare greu de realizat tinand cont ca FC Botosani e ultima in clasament, reusind prima victorie a sezonului abia in etapa 21-a, in fata celor de la Otelul Galati.

„Am bătut palma cu Bogdan Andone. Este un antenor roman care cunoaste un pic campionatul, este tanar si s-a angajat ca impreuna sa de dam peste cap ca sa salvam echipa de la retrogradare . În rest, sunt mai multe chestii care țin de intuiție.

De ieri s-a apucat de treabă. Trebuia să semneze astăzi cu președintele, de vreo două zile se tot gândește la lot, la ce mai trebuie”, a transmis Valeriu Iftime pentru GSP.ro.

Bogdan Andone era liber de contract din vara, ultima data a antrenat in Cipru la Apollon Limassol. De-a lungul timpului acesta a mai antrenat la Olimpia Satu-Mare, Poli Timisoara in 2 ocazii, Metaloglobus, Energeticianul, FCSB in 7 partide, Astra Giurgiu, FC Voluntari si Apollon Limassol.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro