Skip to content

Vincent Kompany, Noul Antrenor al Bayern Munchen până în 2027

Vincent Kompany a semnat un contract cu Bayern Munchen, valabil până în 2027, după ce conducerea bavarezilor și Thomas Tuchel au decis să se despartă la finalul recentului sezon.

Kompany, Noua Achiziție a Bayern Munchen

Vincent Kompany, fostul antrenor al echipei Burnley, a fost desemnat noul antrenor al Bayern Munchen. Conducerea clubului german a făcut acest anunț oficial, subliniind că belgianul a semnat un contract pe termen lung, valabil până în 2027. Transferul lui Kompany la Bayern a costat clubul bavarez 12 milioane de euro, sumă care va fi virată în conturile lui Burnley.

Reacția lui Vincent Kompany

După anunțul oficial, Vincent Kompany și-a exprimat entuziasmul și onorarea de a lucra pentru un club de talia lui Bayern Munchen. „Este o mare onoare să pot lucra pentru acest club,” a declarat antrenorul belgian, evidențiind importanța acestui pas în cariera sa.

Parcursul Profesional al lui Vincent Kompany

Vincent Kompany este o legendă a fotbalului, cunoscut pentru cariera sa impresionantă la Manchester City, unde a fost mentorat de Pep Guardiola. Kompany și-a început cariera de antrenor în 2019, la Anderlecht, unde a petrecut trei ani, primul fiind în rol de antrenor-jucător.

În 2022, Kompany a preluat echipa Burnley, reușind să o promoveze în Premier League din prima încercare, după ce a terminat pe primul loc în Championship. Cu toate acestea, în sezonul recent încheiat, Burnley a retrogradat din nou în Championship.

O Nouă Eră la Bayern Munchen

Numirea lui Vincent Kompany marchează începutul unei noi ere pentru Bayern Munchen. Conducerea clubului speră că experiența și abordarea inovatoare a antrenorului belgian vor aduce succes și performanțe remarcabile pentru echipa bavareză în următoarele sezoane.

Această schimbare majoră la conducerea tehnică a echipei vine după o perioadă de tranziție și speranțe mari pentru viitorul clubului, sub îndrumarea unui antrenor tânăr și ambițios precum Vincent Kompany.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro