Skip to content

Vincent Kompany, varianta pentru banca celor de la Bayern?

Managerul lui Burnley a fost deja asociat cu Brighton & Hove Albion în ultimele zile, după decizia acestora de a se despărți de Roberto De Zerbi.
Dar Fabrizio Romano a anunțat pe rețelele de socializare că Vincent Kompany ar putea fi în cursa pentru a-l înlocui pe Thomas Tuchel la Allianz Arena.

Vincent Kompany a fost luat în considerare ca o opțiune la mai multe cluburi în ultimele zile, în ciuda retrogradării cu Burnley
FC Bayern a discutat pe plan intern despre Kompany printre posibilii candidați pentru postul de antrenor.
Brighton, încă așteaptă să ia o decizie cu privire la noul antrenor, a scris Romano pe X.

Bayern a fost asociată cu mai mulți antrenori în ultimele luni, după ce a acceptat să se despartă de Tuchel în februarie, în ciuda faptului că germanul mai are încă un an de contract.
Acest lucru vine în contextul în care Bayern se luptă în Bundesliga, unde a terminat sezonul pe locul trei, la 18 puncte în spatele campioanei neînvinse Bayer Leverkusen.
Xabi Alonso, Julian Nagelsmann, Ralf Rangnick și Oliver Glasner au fost toți vizați, dar, la trei luni de la începerea căutărilor, Bayern încă nu și-a stabilit noul antrenor.

Ar fi o mutare deosebită pentru Kompany, dacă s-ar întâmpla, având în vedere dificultățile pe care le-a întâmpinat belgianul în acest sezon.
După ce a condus-o pe Burnley în Premier League cu un titlu de campion în Championship, unde a adunat 101 puncte pe parcurs, a trecut prin momente chinuitoare în Premier League în acest sezon, suferind o retrogradare instantanee după ce a adunat doar 24 de puncte.
Acest lucru vine după ce antrenorul vișiniilor a fost anunțat ca al doilea favorit pentru postul vacant de manager la Brighton, în spatele lui Kieran McKenna, managerul lui Ipswich Town, înainte de a scădea în cele din urmă în cotele de pariuri.
Kompany a fost consecvent încă de la începutul carierei sale la Burnley că nu va aborda nicio speculație în legătură cu viitorul său – și după meciul de duminică, s-a ținut de cuvânt.

Când a fost întrebat dacă fanii lui Burnley au de ce să se îngrijoreze, Kompany a spus: „Nu am răspuns niciodată despre viitorul meu, nici măcar o dată. Nici acum, nici în trecut, nici în viitor”.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro