Skip to content

Viorel Moldovan revine la Rapid in functia de Presedinte

Rapid l-a numit pe Viorel Moldovan in functia de Presedinte a clubului, functia fiind vacanta dupa plecarea lui Daniel Niculae de la finalul sezonului trecut.

„Sunt mândru și onorat să fiu Președintele acestui club, cu o istorie senzațională în spate, un club important în fotbalul românesc. Îmi doresc să construim o echipă puternică, cu un lot competitiv, pentru a ne îndeplini obiectivele, împreună cu stafful tehnic, cu cel administrativ, cu suporterii noștri. Sper ca toată suflarea rapidistă să fie alături de noi, la acest nou început. Sunt încrezător ca la finalul sezonului 2024/2025 să ne bucurăm împreună de ceea ce am realizat”, a declarat noul Președinte al Rapidului.

Cu o carieră impresionantă, ce include performanțe deosebite atât pe teren, cât și pe banca tehnică, Viorel Moldovan a demonstrat mereu determinare, profesionalism, fiind și un om care cunoaște foarte bine spiritul rapidist.

Ca jucător, Viorel Moldovan a evoluat în Giulești între 2006 și 2007, marcând 21 de goluri, dintre care 15 în campionat, două în Cupa României și patru în cupele europene, unul dintre ele chiar în sferturile Cupei UEFA.

Debutul său în tricoul alb-vișiniu a avut loc pe 9 martie 2006, într-o partidă istorică, acesta intrând în minutul 72 al victoriei cu SV Hamburg (2-0), din Giulești, în turul optimilor Cupei UEFA.

Viorel Moldovan, noul președinte al clubului, și-a afirmat suportul față de Neil Lennon, antrenorul venit la Rapid în această vară.

„E foarte important să echilibrăm și să stabilizăm lucrurile la nivel de lot. Avem un nou antrenor, un antrenor străin, un antrenor care a câștigat titluri în Scoția, cu Celtic, un antrenor cu experiență. Trebuie să fie ajutat și să fie susținut, sprijinit. Încercăm să găsim echilibrul necesar pentru a-l ajuta să construim un lot competitiv, echilibrat”, a declarat fostul atacant giuleștean.

Neil Lennon a semnat în această vară un contract pe două sezoane cu Rapid, iar conducerea clubului i-a „trasat” obiective importante.

„Pretențiile sunt mari în acest nou sezon. Ne dorim locurile 1-3, respectiv câștigarea Cupei României și participarea automat la finalul sezonului în cupele europene. Rapidul trebuie să se întoarcă pe plan internațional, dar înainte de a se întoarce acolo, trebuie să obțină toate aceste rezultate în campionatul intern și să devenim mai puternici decât sezonul trecut, să oferim satisfacție publicului care clar a fost dezamăgit”, a completat Viorel Moldovan, într-un interviu exclusiv pentru Rapid TV.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro