Skip to content

‘Vrem să plecăm de la Napoli’ – Agentul lui Kvaratskhelia pune presiune pe De Laurentiis

Khvicha Kvaratskhelia (23 de ani) a devenit prioritatea numărul 1 la Paris Saint-Germain de când Kylian Mbappé (25 de ani) a acceptat să părăsească campioana Franței pentru a ajunge la Real Madrid. Starul lui Napoli este apreciat de Luis Enrique și Luís Campos și este considerat a fi ilustrarea perfectă a ceea ce se construiește în proiectul parizian.

Nu este un secret că Parizienii au încercat să o convingă Napoli să accepte o înțelegere. Cu toate acestea, informațiile cu privire la suma pe care PSG este dispusă să o ofere pentru internaționalul georgian au fost contradictorii, L’Équipe sugerând că francezii rămân la evaluarea lor de 60 de milioane de euro, în timp ce Foot Mercato plasează cifra mai aproape de 120 de milioane de euro.

Fiecare sumă evocată este totuși inferioară valorii pe care Napoli o consideră că o valorează Kvaratskhelia, clubul sperând că poate prelungi contractul extremei și să introducă o clauză de reziliere care ar stabili valoarea sa la 160 de milioane de euro.

‘Obiectivul nostru este o echipă care să joace în Liga Campionilor’
Agentul lui Kvaratskhelia a pus presiune pe napoletani într-un interviu acordat ziarului georgian Sport Imedi, declarând: „Vrem să plecăm de la Napoli, dar deocamdată ne concentrăm pe Euro. Cu [Antonio] Conte, Napoli are planuri mari… dar asta nu înseamnă că Khvicha vrea să rămână aici”.

Cu toate acestea, agentul său a mai explicat că nu a discutat acest subiect cu clientul său, care este concentrat pe Euro, dar a continuat: „Obiectivul nostru este o echipă care să joace în Liga Campionilor. Problema este că, dacă rămâne aici, va pierde un an întreg pentru că [Napoli nu este în Europa].”

Tatăl lui Kvaratskhelia: „Nu vreau ca Khvicha să rămână la Napoli. A lucrat cu 4 antrenori diferiți în 1 an, acest lucru mă îngrijorează foarte mult – el va decide singur, deși este inconfortabil pentru mine. Nu am vorbit cu Khvicha despre acest subiect, nu o voi face până la finalul Euro 2024”, a declarat pentru Sport Imedi

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro