Skip to content

Andrei Borza si Valentin Ticu pe lista lui Partizan Belgrad!

Tinerii fundași Ar’jani Martha și Andrei Borza, opțiuni pentru Partizan

Partizan Belgrad este în căutarea unui fundaș stânga pentru a-și întări linia defensivă în acest sezon, iar printre opțiunile luate în considerare se află doi tineri promițători: Ar’jani Martha și Andrei Borza, dupa cum anunta MozzartSport.

Ar’jani Martha, o posibilă întărire din Curaçao

Ar’jani Martha, născut în Rotterdam și format în școala de tineret a lui Ajax Amsterdam, ar putea deveni noul fundaș stânga al lui Partizan. La doar 20 de ani, Martha este liber de contract și reprezintă o opțiune atractivă pentru echipa sârbă. În cariera sa de până acum, Martha a debutat pentru echipa mare a lui Ajax, acumulând 12 apariții și reușind două pase decisive.

Inițial, Martha a evoluat pentru categoriile de juniori ale naționalei Olandei, însă a ales să își schimbe cetățenia fotbalistică, reprezentând în prezent naționala Curaçao. Transferul său la Partizan ar aduce un plus de valoare și tinerețe în apărarea echipei.

Andrei Borza, tânărul talent de la Rapid București

Un alt jucător urmărit de Partizan este Andrei Borza, fundaș stânga de 18 ani care joacă pentru Rapid București. Borza a trecut prin școala de fotbal a legendarului Gheorghe Hagi și a evoluat pentru Farul Constanța înainte de a se transfera la Rapid vara trecută. În sezonul precedent, tânărul fundaș a avut 38 de apariții și a contribuit cu două pase decisive.

Partizan intenționează să îl aducă pe Borza sub formă de împrumut, cu opțiunea de a-l achiziționa definitiv la sfârșitul sezonului. Această mutare ar putea oferi echipei o soluție pe termen lung pentru poziția de fundaș stânga.

Alte opțiuni și provocări pentru Partizan

Pe lângă Martha și Borza, Partizan a mai evaluat și alți jucători pentru postul de fundaș stânga, inclusiv pe sârbul Slobodan Urošević și pe Miroslav Bogosavac, al cărui contract cu Akhmat Grozny a expirat. De asemenea, românul Valentin Țicu de la Petrolul Ploiești este o altă variantă considerată de clubul sârb.

Cu toate acestea, poziția de fundaș stânga rămâne critică pentru Partizan, deoarece în lotul actual, doar Nikola Antić este un fundaș stânga de meserie. În contextul pregătirilor intense pentru turneul de la Moscova, unde Partizan va întâlni echipe precum Dinamo Moscova și CSKA Moscova, soluționarea acestei probleme devine din ce în ce mai urgentă.

Partizan Belgrad se confruntă cu o provocare majoră în identificarea și aducerea unui fundaș stânga de calitate. Atât Ar’jani Martha, cât și Andrei Borza sunt tineri talentați care ar putea aduce un suflu nou în echipa sârbă. Rămâne de văzut pe care dintre aceștia va reuși Partizan să îi convingă să se alăture echipei, în încercarea de a-și consolida defensiva pentru noul sezon.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro