Skip to content

Arne Slot, primul interviu ca antrenor la Liverpool

Arne Slot a acordat primul său interviu în calitate de antrenor principal al lui Liverpool și și-a detaliat entuziasmul de a conduce echipa într-o nouă eră.

Olandezul a stat de vorbă miercuri cu liverpoolfc.com la AXA Training Centre pentru o discuție amplă despre rolul pe care l-a preluat oficial la 1 iunie, după ce a sosit după trei sezoane de succes la Feyenoord.

Slot a vorbit despre activitatea sa de când a preluat conducerea, succedându-i lui Jürgen Klopp și despre ceea ce el și echipa sa de antrenori aduc clubului.

De asemenea, el și-a exprimat hotărârea de a stabili o legătură specială cu suporterii lui Liverpool, pe măsură ce încearcă să îi răsplătească cu succese și cu o echipă de care să fie mândri.

A trecut ceva timp de când ați fost anunțat ca antrenor principal al lui Liverpool. A fost ceva deliberat?

Cred că da, din câteva motive. În primul rând, despărțirea de Jürgen a fost specială și am vrut să respect acest moment. Am luat și o vacanță. Acum este momentul potrivit să vorbim, dar am fost deja în contact cu staff-ul și cu Richard Hughes pentru a pregăti echipa pentru noul sezon.

Jürgen Klopp a fost o figură emblematică și îl admirați…

Da. Am urmărit fotbalul de mult timp și era Guardiola vs. Klopp a fost fascinantă. Jürgen a făcut o treabă extraordinară la Liverpool și acum, ca succesor al său, sunt foarte entuziasmat.

A fost important să vorbiți cu Jürgen?

Da. Am făcut asta și la cluburile anterioare. Jürgen a avut succes aici timp de nouă ani și mi-a dat sfaturi bune. A fost foarte susținător, ceea ce spune mult despre caracterul său.

Schimbarea staff-ului și aducerea noilor antrenori…

Jürgen a lăsat clubul într-un loc bun. Îl aduc pe Sipke Hulshoff, care a fost asistentul meu la Feyenoord, și pe Ruben Peeters pentru partea fizică. De asemenea, Fabian Otte va fi antrenorul de portari. Căutăm încă unul sau două posturi.

Recrutarea a fost discutată cu Richard?

Da, am discutat și despre asta. Îl aducem pe Fabian, un antrenor de portari foarte promițător. Mai avem câteva posturi de ocupat.

Echipa a terminat cu 82 de puncte. Cum vedeți viitorul?

82 de puncte reflectă stilul de joc. Avem o echipă și jucători foarte buni. Provocarea este să construim pe baza a ceea ce avem și să obținem mai multe puncte pentru a termina mai sus în clasament.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro