Skip to content

Bayern Munchen l-a prezentat oficial pe Michael Olise

Bayern Munchen l-a prezentat oficial pe Michael Olise

FC Bayern l-a prezentat oficial pe Michael Olise. Atacantul în vârstă de 22 de ani se mută la Munchen de la clubul englez Crystal Palace din Premier League semnând un contract pe cinci ani valabil până la 30 iunie 2029. Bayern a platit în schimbul sau 45 de milioane de lire sterline plus 5 milioane de lire sterline sub formă de bonusuri. De asemenea Palace a păstrat un procent dintr-o potentială revânzare.

Michael Olise 2029 Bayern Munchen
Michael Olise a semnat un contract pana in 2029 cu Bayern Munchen

Max Eberl, membru în Consiliul de Administrație al lui Bayern: „Michael Olise este un jucător care poate face diferența și a atras un mare interes cu stilul său de joc. Vrem un nou impuls în echipa noastră, energie nouă, idei noi – asta reprezintă jucători precum Michael Olise. În timpul discuțiilor, el a semnalat rapid că își dorește cu adevărat să ajungă la FC Bayern. Îl așteptăm cu mare nerăbdare. El ne va îmbogăți jocul”.

Christoph Freund, directorul sportiv al lui Bayern: „Michael este rapid, viclean, amenință cu golul și este foarte versatil în atac. Statisticile sale de goluri și pase decisive sunt deja remarcabile. La vârsta de 22 de ani, Michael este deja foarte avansat, dar este și înfometat și are încă mult potențial. Fanii vin la stadion pentru a vedea jucători ca Michael Olise.”

Michael Olise: „Discuțiile cu FC Bayern au fost foarte pozitive și sunt foarte fericit să joc acum pentru un club atât de mare. Este o mare provocare și asta este exact ceea ce căutam. Vreau să-mi demonstrez calitățile la acest nivel și să contribui la câștigarea cât mai multor titluri cu echipa noastră în următorii ani.”

Născut la Londra, Olise a trecut prin sistemele de tineret de la Arsenal, Chelsea și Manchester City înainte de a ajunge la Reading, unde și-a făcut debutul la seniori în martie 2019. El s-a transferat la Crystal Palace în sezonul 2021/22, unde a marcat 16 goluri și a oferit 25 de pase decisive în 90 de apariții în competiție. Prin mama sa, el are cetățenie franceză și a ales să reprezinte Franța la nivel juvenil, participând la Campionatul European U21 din vara trecută și câștigând până acum șapte selecții U21 (un gol).

Fanii lui Bayern vor trebui să aștepte pentru a-l vedea pe Olise în acțiune pentru echipa lor. Extrema a fost convocată în lotul Franței pentru Jocurile Olimpice de la Paris și va aspira la glorie pe teren propriu. Les Bleus își încep campania miercuri, 24 iulie, împotriva Statelor Unite.

 

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro