Skip to content

Michael Olise a ales sa se transfere la Bayern Munchen

Michael Olise. aripa lui Crystal Palace semnează cu Bayern Munchen

Michael Olise, talentata aripă a echipei Crystal Palace, a luat o decizie surprinzătoare și a optat să se alăture echipei Bayern Munchen. În vârstă de doar 22 de ani, internaționalul francez de tineret a fost curtat de mai multe cluburi importante în această vară, dar în cele din urmă a ales echipa de top din Bundesliga.

Bayern Munchen urmează acum să finalizeze un acord cu Crystal Palace pentru transferul lui Olise. Potrivit surselor de încredere de la The Athletic, clubul german a inițiat deja contactele cu echipa din Premier League. În același timp, Chelsea a primit undă verde pentru a negocia cu Olise, dar în cele din urmă a renunțat la această opțiune din cauza cerințelor financiare ridicate.

Interesul pentru tânărul jucător nu s-a limitat doar la Bayern și Chelsea. Newcastle United a abordat-o de asemenea pe Crystal Palace pentru un posibil transfer, iar giganții din Manchester, atât United cât și City, și-au manifestat un interes puternic pentru Olise.

Anul trecut, Olise a fost aproape de un transfer la Chelsea, însă a ales să rămână la Crystal Palace, semnând un nou contract pe patru ani. De la sosirea sa pe Selhurst Park în 2021, Olise a avut o evoluție impresionantă. În sezonul 2023-24, el a marcat 10 goluri și a oferit șase pase decisive în doar 19 apariții, în ciuda unei accidentări la tendon care i-a întrerupt campania.

Performanțele sale au fost remarcabile sub conducerea noului manager Oliver Glasner, iar talentul său a fost recunoscut pe plan internațional. Olise a fost inclus în echipa preliminară a selecționerului Franței Under-23, Thierry Henry, pentru Jocurile Olimpice din această vară.

Turneul de fotbal masculin de la Jocurile Olimpice se va desfășura între 24 iulie și 9 august, având ca punct culminant finala pentru medalia de aur care va avea loc la Paris. În cazul în care Franța va ajunge în finală, Olise va avea doar două săptămâni pentru a se recupera înainte de startul campaniei 2024-25 din Bundesliga.

Transferul la Bayern Munchen reprezintă un pas uriaș în cariera lui Michael Olise, oferindu-i ocazia să joace la cel mai înalt nivel al fotbalului european. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va evolua tânărul talent francez sub culorile echipei bavareze.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro