Skip to content

Belgia este invinsa surprinzator de catre Slovacia

Locul trei mondial în clasamentul FIFA a pierdut în faţa Slovaciei. Bomba a căzut în grupa României, unde calculele se complică foarte mult. Belgienii au continuat ceea ce au început la ultimul Campionat Mondial: să fie o dezamăgire la turneele finale.

Meciul a început tare, gol Schranz în minutul 7 şi în ciuda aşteptărilor reacţia belgiană a întârziat să apară.

După pauză au avut şi reacţie, dar s-au împiedicat de VAR. Belgienii au înscris prin Lukaku, în minutul 56, dar golul a fost anulat de VAR, pentru o poziţie de ofsaid, acelaşi Lukaku a introdus mingea în plasă în minutul 86, dar din nou a intervenit VAR-ul, care a decis că Openda a atins balonul cu mâna înainte de a-l pasa lui Lukaku.

Belgienii vor înfrunta România în meciul următor, la Koln, sâmbătă, 22 iunie, iar Slovacia va juca împotriva Ucrainei, vineri. În clasamentul grupei E conduce România, cu 3 puncte (golaveraj 3-0), urmată de Slovacia – 3 puncte (golaveraj 1-0), Belgia e pe trei, iar Ucraina pe 4, ambele cu nici un punct.

Stanislav Lobotka a fost desemnat MVP-ul meciului.

Marcator: Schranz 7′

Belgia: Casteels – Castagne, Debast, Faes, Carrasco(Lukebakio 84′) – Mangala(Bakayoko 58′), Onana – Doku(Openda 84′), De Bruyne, Trossard(Tielemans 74′) – Lukaku

Selecţioner: Domenico Tedesco

Rezerve: Theate, Vertonghen, Witsel, Kaminski, Sels, Vranckx, De Ketelaere, Vermeeren, De Cuyper

Slovacia: Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda(Obert 90+4′) – Schranz(Duris 81′), Bozenik(Strelec 70′), Haraslin(Suslov 70′)

Selecţioner: Francesco Calzona

Rezerve:  Rigo, Gyomber, Tupta, Benes, Rodak, Hrosovsky, De Marco, Bero, Ravas, Sauer, Kosa

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro