Skip to content

Brighton si Newcastle s-au inteles pentru transferul lui Minteh

Brighton & Hove Albion au ajuns la un acord pentru o sumă de aproximativ 33 de milioane de lire sterline pentru Yankuba Minteh, aripa lui Newcastle United, dupa cum anunta jurnalistul The Athletic, David Ornstein.

Newcastle i-a dat permisiunea tânărului de 19 ani să discute condițiile personale cu Brighton. Aceste discuții vor avea loc în această seară, dar nu sunt de așteptat să fie o problemă majoră.
Newcastle dorea să-l vândă pe Minteh pentru a-și atenua dificultățile legate de regulile de profit și sustenabilitate (PSR) din Premier League. Clubul risca o posibilă penalizare de puncte pentru sezonul viitor dacă nu reușeau să facă o vânzare semnificativă înainte de termenul de raportare 30 iunie.

The Athletic a raportat mai devreme sâmbătă că Newcastle au avut loc discuții cu mai multe cluburi cu privire la potențiale oferte pentru a rezolva problemele lor PSR. Acestea au inclus discuții cu Nottingham Forest cu privire la Minteh, precum și absolventul academiei Elliot Anderson, cu aripa Anthony Elanga care ar putea merge la Newcastle într-o afacere separată.

Dorința lui Minteh a fost să rămână în Premier League, internaționalul din Gambia fiind reticent să se mute la clubul francez Lyon, cu care Newcastle credea că a ajuns la un acord. El a fost, de asemenea, setat pentru a merge la Everton în schimbul atacantului Dominic Calvert-Lewin, dar negocierile au căzut după ce Newcastle și englezul nu au fost în măsură să ajungă la un acord privind termenii contractului.

Minteh a fost semnat de Newcastle de la Odense Boldklub vara trecută pentru 8 milioane de euro și a impresionat la echipa olandeză Feyenoord, unde a fost împrumutat în sezonul trecut, înregistrând 10 goluri și șase pase decisive în 27 de meciuri Eredivisie.

Yankuba Minteh a castigat Cupa Olandei cu Feyenoord
Yankuba Minteh a castigat Cupa Olandei cu Feyenoord

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro