Skip to content

Capitanul Tadić sare la gatul lui Stojković la interviul de la finalul meciului cu Anglia

Dušan Tadić, căpitanul echipei de fotbal a Serbiei, nu s-a bucurat când Dragan Stojković i-a spus că nu va începe meciul cu Anglia (0:1) la startul Campionatului European. Tadić a avut o șansă abia în minutul 61, despre care a vorbit după meci.

„Dificil, sincer greu. Am vorbit cu antrenorul, desigur, avem o comunicare bună. Dar mi-a fost greu să accept pentru că jocul este împotriva Angliei. Eu sunt căpitanul, sunt liderul. Cred că sunt cel mai bun jucător din această echipă fără falsă modestie. Desigur, cred că ar trebui să respect decizia antrenorului, echipa și facem totul pentru echipă să mergem mai departe, acesta este cel mai important lucru. Avem o mare unitate și vom face totul pentru asta”, a spus Tadić pentru RTS.

Vulturii au avut mult sprijin la Gelsenkirchen.

„Ne-am distrat în toate sensurile posibile. Știam că va exista sprijin și știm că va fi un sprijin bun la München. Au fost cu adevărat un vânt în spatele nostru și îmi pare rău că nu i-am făcut fericiți”, a adăugat Tadić. .

Urmează meciul cu Slovenia de joi. Ce este important înainte de acel duel?

„Analiză bună, recuperare bună. Nu va fi ușor, trebuie să ne pregătim cât mai bine de meci. Am urmărit meciul cu Danemarca, sunt destul de dificili. Au avut mai multe șanse după gol. Cred că le putem pune probleme. Să ne recuperăm și să ne pregătim cât mai bine pentru acel meci”, a concluzionat Tadić.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro