Skip to content

Juventus si Aston Villa s-au inteles pentru transferul lui Douglas Luiz

Aston Villa a ajuns la un acord pentru a-l vinde pe Douglas Luiz la Juventus, cu Samuel Iling-Junior și Enzo Barrenechea mutându-se în direcția opusă ca parte a unei tranzacții separate dupa cum anunta David Ornstein.

Se așteaptă ca Juventus să plătească aproximativ 50 de milioane de euro pentru Luiz și să recupereze 22 de milioane de euro pentru colegii săi de mijloc, Iling-Junior și Barrenechea.

Cei doi jucători care vor merge la Villa urmează să efectueze controalele medicale săptămâna viitoare și să semneze contracte pe cinci ani.

Luiz, în vârstă de 26 de ani, a marcat nouă goluri în 35 de meciuri din Premier League sezonul trecut, în condițiile în care echipa lui Unai Emery a terminat pe locul patru și s-a calificat în Liga Campionilor.

Iling-Junior, în vârstă de 20 de ani, s-a alăturat lui Juventus de la Chelsea acum patru ani și a avut 27 de apariții în sezonul 2023-24, predominant ca extremă stângă.

Un produs al academiei Newell’s Old Boys, Barrenechea, în vârstă de 23 de ani, a petrecut sezonul trecut împrumutat la Frosinone și a jucat în 39 de meciuri.

Villa avea nevoie să vândă un jucător de primă echipă pentru un profit substanțial dacă intenționează să continue să cheltuiască în conformitate cu performanțele de pe teren și să evite încălcarea regulilor de profit și sustenabilitate ale Premier League (PSR). Aston Villa urmează  mai realizeze o tranzacție pentru a evita încălcarea PSR, de această dată cu Chelsea. Ian Maatsen va ajunge la Birmingham pentru 37 de milioane de lire sterline, iar tânărul din academie, Omari Kellyman va trece la Chelsea pentru 20 de milioane de lire sterline.

30 iunie – termenul limită PSR transformă rivalele din Premier League în prieteni cu beneficii

În martie, Villa a raportat o pierdere de 119,6 milioane de lire sterline (152 milioane de dolari) după impozitare în acel an, comparativ cu profitul marginal de 300.000 de lire sterline din 12 luni înainte.

Fostul mijlocaș al echipei Vasco de Gama a fost inclus în lotul Braziliei pentru Copa America din această vară, care a început joi. Primul meci al Braziliei este împotriva Costa Rica marți, 25 iunie.

Luiz a fost convocat de 14 ori pentru țara sa de la debutul său internațional în 2019.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro