Skip to content

Maresca vrea sa transfere un mijlocas central la Chelsea

Chelsea ii urmărește pe Kiernan Dewsbury-Hall și Archie Gray ca întăriri la mijlocul terenului, dupa cum anunta The Telegraph.

Noul manager al Chelsea, Enzo Maresca, a lucrat cu Dewsbury-Hall la Leicester sezonul trecut și a avut ocazia să-l vadă pe Archie Gray de la Leeds United.

Chelsea are interes pentru mijlocașii Kiernan Dewsbury-Hall și Archie Gray în contextul în care clubul continuă să caute modalități de a-și întări echipa pentru noul antrenor principal, Enzo Maresca.

Dewsbury-Hall a fost un jucător de bază pentru Maresca la Leicester City sezonul trecut, în timp ce Gray s-a evidențiat ca unul dintre cei mai promițători jucători din Championship la Leeds United.

Atât Leicester, cât și Leeds au probleme financiare de rezolvat, iar Chelsea și-a exprimat clar interesul pentru Dewsbury-Hall și Gray, fără a face însă oferte formale pentru niciunul dintre jucători.

Brighton era în fruntea listei pentru semnarea lui Dewsbury-Hall și rămâne de văzut dacă Chelsea le va deraia interesul, existând un raport care sugerează că jucătorul de 25 de ani dorește să se mute doar la Stamford Bridge.

Se crede că Leeds dorește peste 30 de milioane de lire sterline pentru Gray, în vârstă de 18 ani, care a atras, de asemenea, interesul mai multor cluburi din Premier League și din Europa.

Chelsea s-a calificat în Europa Conference League și este conștientă că echipa lor va fi supusă unui program aglomerat de meciuri.

Chelsea are deja mulți mijlocași, cu Moises Caicedo, Enzo Caicedo, Conor Gallagher, Romeo Lavia și Lesley Ugochukwu concurând pentru locuri în prima echipă, iar Andre Santos speră să aibă o șansă în pre-sezon pentru a impresiona.

Interesul pentru Dewsbury-Hall și Gray va spori doar speculațiile cu privire la viitorul lui Gallagher, care se află în prezent în lotul Angliei și a atras interesul din partea Aston Villa, Tottenham Hotspur și Atletico Madrid.

Chelsea a semnat, de asemenea, cu tânărul mijlocaș ofensiv de 18 ani, Omari Kellyman, de la Villa și îl are pe Carney Chukwuemeka, foarte apreciat, care poate ocupa mai multe poziții în echipă.

Cesare Casadei, care a jucat sub formă de împrumut pentru Maresca la Leicester sezonul trecut, a atras interesul cluburilor europene și ar putea fi lăsat să plece de la Chelsea în această vară.

Chelsea a achitat clauza de reziliere a tânărului atacant Marc Guiu de la Barcelona și sunt încă în căutarea de a semna un alt atacant, o aripă dreaptă și un fundaș stânga.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro