Skip to content

Newcastle i-a propus lui Liverpool un schimb Gordon-Quansah, refuzat de cormorani

Liverpool a refuzat o propunere de la Newcastle United, care prevedea ca Anthony Gordon să se alăture celor de la Liverpool, iar Jarell Quansah să se mute în direcția opusă ca parte a tranzacției.

Clubul de pe Anfield nu a considerat afacerea ca fiind potrivită pentru ei, chiar dacă Gordon, atacantul în vârstă de 23 de ani, este un jucător pe care îl admiră.

Newcastle trebuie să facă o vânzare înainte de termenul limită de duminică, 30 iunie, pentru a se conforma regulilor de profit și sustenabilitate (PSR) ale Premier League.

Gordon, care s-a alăturat Magpies într-o afacere de 45 de milioane de lire sterline în ianuarie 2023, este cu echipa Angliei la Euro 2024, intrând ca înlocuitor pe final în remiza fără goluri de marți cu Slovenia în singura sa apariție de până acum la turneu.

Un jucător apreciat și de Paris St-Germain, el a marcat 11 goluri în campionat pentru Newcastle sezonul trecut și a câștigat premiul de jucător al sezonului 2023-24 al clubului., extern

Liverpool nu a făcut nicio ofertă și nu ar lua în considerare pierderea lui Quansah, în vârstă de 21 de ani.

Fundașul central a devenit titular în prima echipă în sezonul trecut și a făcut parte din echipa preliminară a Angliei pentru Euro 2024, ratând selecția finală de 26 de jucători pentru turneu.

În plus, Liverpool este bine aprovizionată în pozițiile de atac cu Mohamed Salah, Darwin Nunez, Luis Diaz, Cody Gakpo și Diogo Jota printre opțiunile lor.

 

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro