Skip to content

Portugalia castiga in prelungiri contra Cehiei

Portugalia a obținut un succes la debutul la EURO 2024, după ce s-a impus dramatic în fața Cehiei, scor 2-1, în cel de-al doilea meci al grupei F.

Portugalia a dominat de la un capăt la celălalt duelul contra Cehiei, însă elevii lui Roberto Martinez s-au întrecut în ratări pe Red Bull Arena din Leipzig.

La pauză, lusitanii expediaseră 10 șuturi la poarta lui Stanek, în timp ce jucătorii Cehiei au avut puține momente în care au trecut de jumătatea proprie.

În a doua repriză, contrar cursului jocului, Cehia a fost cea care a deschis scorul. Lukas Provod, fotbalistul care evoluează la Slavia Praga, a marcat cu un șut frumos plasat din marginea careului de 16 metri (min 62).

Bucuria acestora nu a durat mult. Șapte minute mai târziu, Portugalia a restabilit egalitatea, după ce Hranac și-a înscris în proprie poartă.

Până la final, Portugalia a forțat victoria, iar în minutul 87 Diogo Jota a înscris, însă reușita acestuia a fost anulată pentru ofsaid.

În cele din urmă, lovitura de grație a venit. Intrat pe teren în minutul 90, în locul lui Vitinha, Francisco Conceicao a adus victoria pentru portughezi, în al doilea minut de prelungire.

Vitinha a fost desemnat UEFA Player of the Match.

Au marcat Hranac(OG) 69′, Conceicao 90+2’/Provod 62′

PORTUGALIA: D. Costa – R. Dias, Pepe, Dalot(G. Inacio 63′) – Cancelo(N. Semedo 90′), Vitinha(F. Conceicao 90′), B. Fernandes, N.Mendes(P. Neto 90′) – B. Silva, Ronaldo, Leao(Jota 63′)
Rezerve: R. Patricio, Jose Sa -Palhinha, G. Ramos, Felix, Danilo, J. Neves, M. Nunes, R. Neves, A. Silva
Selecționer: Roberto Martinez

CEHIA: Stanek – Holes(Chory 90+3′), Hranac, Krejci – Coufal, Sulc(Sevcik 79′), Soucek (cpt.), Provod(Barak 79′), Doudera – Kuchta(Lingr 60′), Schick(Chytil 60′)
Rezerve: Kovar, Jaros – Zima, Vitik, Hlozek, , D. Jurasek, Cerny, Cerv, Vlcek, M. Jurasek
Selecționer: Ivan Hasek

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro