Skip to content

Primul rezultat de egalitate de la EURO 2024

Danemarca nu a învins Slovenia şi putem spune că s-a înregistrat prima semi-surpriză de la EURO 2024. Aşteptările de la acest meci nu au fost la cele mai înalte cote. Exista o echipă care pornea cu prima şansă şi una care părea să nu o aibă nici măcar pe a doua.

Pe tabelul cu statistici diferenţa nu este atât de zdrobitoare, dar pentru televiziunea care transmite turneul în ţara noastră (meciul a fost exilat către un alt post din cadrul trustului, chiar dacă site-ul UEFA susţinea altceva) lucrurile erau clare.

Danemarca şi-a respectat statutul de favorită în prima repriză. A atacat mai mult, a avut posesie şi a stat mult mai bine la fazele de poartă. Golul lui Eriksen din minutul 17 a venit firesc, iar slovenii nu arătau că pot întoarce raportul de forţe.

După pauză lucrurile s-au schimbat mult. Danezii au crezut că pot păcăli fotbalul şi până la final cei păcăliţi au fost ei. Simţind că se poate mai mult, Slovenia a început să atace cu seriozitate şi după o bară a lui Sesko a venit şi golul lui Janza din minutul 77, şut de la distanţă deviat de un fundaş.

Au marcat Christian Eriksen 17′ respectiv Erik Janza 77′

SLOVENIA: Oblak – Karnicnik, Drkusic, Bijol, Janza – Stojanovic (Verbic 67′), Cerin, Elsnik (Stankovic 75′), Mlakar (Celar 75′) – Sporar (Brekalo 90+5′), Sesko (Kurtic 90+5′). Selecționer: Matjaz Kek.

DANEMARCA: Schmeichel – A. Christensen, J. Andersen, Vestergaard – Bah, M. Hjulmand (Delaney 89′), C. Eriksen, Hojbjerg (Norgaard 83′), V. Kristiansen (Maehle 78′) – R. Hojlund (Poulsen 83′), Wind (Dolberg 83′). Selecționer: Kasper Hjulmand.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro