Skip to content

Victorie pentru Italia după ce Albania a deschis scorul în secunda 24

Campioana europeană en-titre, Italia, a debutat cu dreptul la EURO 2024, din Germania, câștigând cu 2-1 meciul cu Albania, din grupa B.

Aparent dezechilibrat, meciul dintre Italia şi Albania a început exploziv, prima eroare fiind taxată de Bajrami după 24 de secunde de joc. Surpriza şi-a arătat faţa, dar după aceea a plecat la culcare. Bajrami joacă în Italia, la Sassuolo, și a doborât recordul lui Dmitri Kirilenko (Rusia), care marcase împotriva Greciei, în 2004, după 67 de secunde.

Italia a pus stăpânire pe joc, o posesie de aproape 75% şi a revenit rapid în avantaj şi pe tabela de marcaj prin Bastoni 11′ şi Barella 16′. Albania nu a reuşit aproape nimic din punct de vedere ofensiv în prima parte, fiind sufocată în împletitura de pase a camioanei en-titre.

În repriza a doua disputa a devenit mai echilibrată, Albania a îndrăznit mai mult şi puţin a lipsit să nu obţină egalarea ăn final. Victoria a venit în cel mai pur stil italian, cu pase pe lăţimea terenului, trageri discrete de timp, schimbări strategice.

Italia: Donnarumma-Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Di Marco(Darmian 83′), Jorginho, Barella(Folorunsho 90+2′), Frattesi, Pellegrini(Cristante 77′), Chiesa(Cambiaso 77′), Scamacca(Retegui 83′) Selecționer: Luciano Spalletti

Albania: Strakosha-Hysaj, Ajeti, Djimsiti, Mitaj – Asllani, Ramadani, Bajrami(Muci 87′) – Asani(Hoxha 68′), Broja(Manaj 77′), Seferi(Laci 68′) Selecționer: Sylvinho

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro