Skip to content

Dinamo a mai anuntat 2 transferuri in ultimele ore!

Dinamo a mai anuntat 2 jucatori in aceasta dimineata, Petru Neagu venit de la FC Balti si Eddy Gnahoré de la Ascoli din Serie B.

Moldovean de 24 de ani, Petru Neagu poate juca atât pe postul de mijlocaș stânga, cât și atacant central.
Format la Academia de juniori a italienilor de la Torino, Petru Neagu a evoluat în carieră în prima ligă a campionatului din Moldova, la Zimbru Chișinău (72 meciuri / 5 goluri / 11 pase decisive) și FC Bălți (45 meciuri / 8 goluri / 11 pase decisive).
Fost internațional U19 și U21 al Moldovei, Petru Neagu a fost convocat de două ori, însă nu a debutat încă la prima reprezentativă a moldovenilor de peste Prut.
Născut în Franța, având părinți de origine din Coasta de Fildeș, Eddy Gnahoré (30 de ani) și-a început cariera de profesionist în Anglia, la Birmingham City, iar la 20 de ani a făcut pasul în campionatul italian. Carrarese, Napoli, Carpi, Crotone, Perugia, Palermo și Ascoli (Italia), Amiens (Franța) și Wuhan (China) sunt echipele la care a evoluat noul mijlocaș dinamovist.
63 de partide are Eddy Gnahoré în Serie B, liga secundă a campionatului italian: 14 pentru Perugia, 35 pentru Palermo și 14 pentru Ascoli. A jucat un singur meci în Serie A, în Crotone vs Bologna, în 2017.
51 jocuri și 4 goluri a adunat Eddy Gnahoré pentru Amiens în Ligue 1, prima divizie a campionatului francez.
In acest sezon Petru Neagu a evoluat in 14 partide oficiale, reusind 5 goluri si 8 pase decisive in Campionatul Moldovei si in Cupa Moldovei. Eddy Gnahoré a evoluat in 14 partide in prima parte a sezonului pentru Ascoli in Serie B, avand si o partida in Cupa Italiei.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro