Skip to content

Egal dramatic intre Serbia si Slovenia la EURO 2024

Slovenia și Serbia termină la egalitate într-un meci dramatic la Euro 2024

Slovenia a fost foarte aproape de optimile de finală ale Campionatului European, conducând Serbia cu 1-0 în minutul 90+5, dar un gol marcat târziu de Jovic a adus egalarea și a menținut speranțele Serbiei de calificare.

Slovenia – Serbia 1-1

După ce a remizat în primul joc împotriva selecționatei din Danemarca, 1-1, Slovenia a fost aproape de a produce o nouă mare surpriză la EURO 2024.

Prima ocazie a meciului a aparținut slovenilor, cu Gnezda Cerin șutând de la marginea careului, dar Rajkovic a reținut fără probleme. Portarul sârb a intervenit din nou la un șut al lui Mlakar, respingând mingea în corner.

Sârbii au replicat cu o lovitură de cap a lui Vlahovic, care a pus probleme lui Oblak, dar scorul a rămas egal. Cea mai mare ocazie a primei reprize a venit cu opt minute înainte de pauză, când Elsnik a lovit bara, iar reluarea lui Sesko nu a găsit cadrul porții.

În a doua repriză, Mitrovic a fost din nou aproape de gol, dar Oblak a intervenit excelent. Serbia a continuat să pună presiune, Bijol respingând cu dificultate un balon periculos. Slovenia a contraatacat eficient, iar Sesko a fost blocat in extremis de Rajkovic.

Slovenia a deschis scorul prin Karnicnik in minutul 69, care a finalizat o centrare a lui Elsnik. Sârbii au răspuns imediat, Mitrovic lovind transversala. În minutul 90+5, Jovic a marcat golul egalizator, păstrând vie speranța de calificare a Serbiei.

Slovenia părea că va obține o victorie istorică, dar golul târziu al lui Jovic a schimbat soarta meciului, menținând Serbia în cursa pentru optimile de finală.

Zan Karnicnik a primit trofeul Player of the Match din partea UEFA.

Au marcat Karnicnik 69’/Jovic 90+5′

Slovenia: Oblak – Karnicnik, Drkusic, Bijol, Janza – Stojanovic(Verbic 76′), Elsnik(Brekalo 90+1′), Cerin, Mlakar(Gorenc 64′) – Sporar, Sesko(Vipotnik 76′)

Rezerve: Belec, Vekic, Balkovec, Blazic, Celar, Horvat, Ilicic, Kurtic, Lovric, Zeljkovic, Zugelj

Selecționer: Matjaz Kek

Serbia: Rajkovic – Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic – Zivkovic(Birmancevic 82′), Ilic, Lukic(S. Milinkovic-Savic 64′), Mladenovic(Gacinovic 46′) – Tadic(Samardzic 82′) – Vlahovic(Jovic 64′), Mitrovic

Rezerve: Stojic, Maksimovic, Gudelj, Kostic, Petrovic, Babic, Mijailovic, Ratkov, V. Milinkovic-Savic, Spajic

Selecționer: Dragan Stojkovic

 

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro