Skip to content

EXCLUSIV! Universitatea Craiova vrea un campion al Poloniei!

GDkZ6EGbAAEVUFa

Universitatea Craiova vrea sa il transfere pe atacantul lui Rakow, Fabian Piasecki!

Potrivit lui Tomasz Włodarczyk, jucătorul de 28 de ani a atras atenția CS Universitatea Craiova. Deși nu s-a luat încă o decizie finală, nu este exclus ca mutarea să aibă loc.
O mutare în campionatul intern, Ekstraklasa, a fost o opțiune, deoarece Piast Gliwice, locul 9 in prima liga, și-a exprimat interesul pentru el. Reprezentantii clubului au dorit să-l împrumute, dar cei de la Rakow nu au fost de acord.

Acest sezon este unul sub asteptari pentru Piasecki, reusind numai 3 goluri in 30 de meciuri jucate in toate competitiile, totusi acesta a marcat in grupele Europa League impotriva celor de la Sporting Lisabona.

Piasecki a ajuns la Rakow in vara anului 2022, de la Slask Wroklaw pentru 200.000 de euro. Acesta a castigat Campionatul si Supercupa cu Rakow in sezonul 2022/2023. La Rakow, Fabian Piasecki a fost coleg cu romanii Bogdan Racovitan si Deian Sorescu.

De-a lungul carierei Fabian a jucat in 128 de partide in Ekstraklasa, reusind 18 goluri si 15 pase decisive. Cel mai bun sezon din cariera l-a avut in liga a 2-a a Poloniei, in sezonul 2019/2020, cand a reusit 17 goluri pentru Zaglebie Sosnowiec.

Rezumate Video

Citește și:

0 0 votes
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro