Skip to content

Rapid a achizitionat golgheterul primei ligi din Albania

Rapid l-a achiziționat pe golgheterul primei ligi albaneze, Florent Hasani. În vârstă de 26 de ani, atacantul kosovar a semnat un contract pe două sezoane și jumătate cu Rapid. În acest sezon, Hasani a marcat 10 goluri în 16 meciuri pentru FK Tirana, ocupanta locului 3 în Albania, oferind și trei pase de gol. De asemenea, a bifat și patru jocuri în UEFA Conference League. În stagiunea trecută, noul jucător al Rapidului a câștigat titlul de cel mai bun marcator al campionatului, cu 16 goluri marcate în 34 de partide.

Kosovarul are 4 trofee in carieră, campionatul si Supercupa din Kosovo cu Trepca in 2017, Supercupa Albaniei cu KF Tirana in 2023 si trofeul de cel mai bun marcator al primei ligi din Albania in sezonul trecut, cu 16 reușite.

In carieră acesta a jucat la Kfar Saba(12 meciuri), la Trepca(24 de meciuri, 8 goluri), Gyirmot(35 de meciuri, 3 goluri), Diosgyor(100 de meciuri, 13 goluri, 7 pase de gol), FK Tirana(62 de meciuri, 29 de goluri, 11 pase de gol).

Hasani a imbrăcat de 8 ori tricoul nationalei Kosovo, reusind un gol intr-un meci cu Gibraltar. La nationala de tinerei a celor din Kosovo acesta a evoluat de 10 ori, marcand 3 goluri.

Pentru Florent Hasani, cei de la Rapid le-au platit celor de la KF Tirana 300.000 de euro.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro