Skip to content

Cornel Râpă a semnat cu UTA Arad

Fostul internațional al României, Cornel Râpă, este, de astăzi, noul jucător al UTA-ei!

După Benjamin Van Durmen, venit de la FCU Craiova, gruparea roş-albă a mai reuşit să convingă un jucător cu un CV impresionant să aleagă UTA. Este vorba despre un triplu campion al României cu FCSB şi câştigător al titlului naţional cu Oţelul Galaţi. Vorbim despre Cornel Râpă, jucător liber de contract după despărțirea de Cracovia, formație din Polonia.

Fundașul lateral se alătură lotului condus de Mircea Rednic după șase ani petrecuți în Polonia, la Cracovia, acolo unde a purtat și banderola și este recordmanul all-time de prezențe în prima ligă. A mai trecut în carieră pe la Oțelul Galați, Steaua București și Pogon Szeczecin.

Și-a trecut în palmares patru titluri de campion al României, unul cu Oțelul Galați și trei cu Steaua București, Cupa și Supecupa Poloniei cu Cracovia, o Cupă și două Cupe ale Ligii cu Steaua, dar și o Supercupă cu echipa din Capitala României.

A adunat șase selecții la naționala României de seniori, dar și 21 de meciuri în cupele europene, în care cinci în grupele Ligii Campionilor.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro